ФЕРАТУМ БЪЛГАРИЯ ЕООД

  Асоцииран член на НАИС

Фератум е международна кредитна компания, част от групата Ferratum Group, която към 31.12.2015г. оперира на територията на 23 държави. Като член на Асоциацията за oтговорно небанково кредитиране, Фератум има опит над 10 години в областта на кредитирането,  изградила е имидж на доверен партньор.

Нашата цел е да представим бърза и лесна финансова подкрепа при максимално опростен процес. Всеки може да заяви кредит чрез нашия website, мобилно приложение или да посети офис на партньор.

Мисията ни е да осигурим най-добрия интерфейс и процес на кредитиране за потребителите с 24/7 персонално обслужване на клиентите. Осъществяването на мисията ни е възможно само чрез предлагане на достъпна финансова помощ при улеснена форма за кандидатстване, бърз и прозрачен процес по отпускане на заем, осигуряване на поверителност на информацията и съхранение на данните при изключителни условия за сигурност.

Прозрачността, с която работим е отличителна черта за компанията. Индивидуалният подход е фундаментален за фирмената ни политика като всеки клиент получава най-доброто предложение.

Ценностите, на които държим са професионализъм, иновативност и етика. Непрекъсваемият процес на обучение и надграждане, прозрачни модели на работа и поемане на отговорност за действията са в основата на нашите виждания. Ние насърчаваме новите идеи и се фокусираме  върху доброто и приятелското отношение, с което обслужваме нашите клиенти. 

 

 
Назад