По професия съм…

…финансист, бивш банков и застрахователен мениджър, понастоящем – сертифициран инвестиционен консултант, сертифициран оценител на имоти, предприятия и вземания, сертифициран медиатор и собственик на две фирми /за инвестиционни консултации, оценки и сделки с имоти/.

Най-съществения си професионален опит натрупах в...

… банковата и застрахователната сфера, както и в собствените ми фирми /КОНСУЛТ 23 ЕООД и К 23 ЕООД/. Сред основните дейности на двете ми фирми, както бе споменато, са сделките с недвижими имоти, инвестиционните консултации, оценителската дейност, а също така и кредитно консултиране /в партньорство с най-големия кредитен консултант у нас – Кредит Център/. Натрупах дългогодишен мениджърски опит и в банковата и застрахователната сфера – започнах работа в далечната 2000 г. в първия екип, с който стартира дейността си НАСЪРЧИТЕЛНА БАНКА /понастоящем – ББР/, заемал съм отговорни мениджърски позиции в ИНВЕСТБАНК АД /началник на проблемни кредити/, ОББ АД /директор на банков клон/ и ЗД ЕВРОИНС АД /директор на агенция/.

Станах сертифициран медиатор в ПАМБ...

… през 2015 г. Също така съм изкарал курс за медиатор по специализирана медиация в областта потребителски и семейни спорове, както и  Международна лятна школа по преговори, медиация и ОРС към ПАМБ.

Завършил съм...

… строителен техникум /строителен техник/, специалност „Геодезия, фотограметрия и картография“, магистратура по българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски", както и магистратура по финанси в УНСС.

Изкарал съм допълнителни обучения... 

… по специализирана медиация в областта на потребителски и семейни спорове, Международната лятна школа по преговори, медиация и ОРС, сертифициращо обучение към Американската Асоциация на Реалторите /NAR/. Сертифициран от КФН инвестиционен консултант съм, а също и сертифициран от КНОБ оценител на недвижими имоти, търговски предприятия и вземания. Специализирал съм в Международен банков институт /сертифициран основен курс към "ПРОГРАМА ПО БАНКИ И ФИНАНСИ", с подкрепата на UK Department for International Development, под надзора на Institute of Financial Services – London/, завършил съм успешно и курсa PR и мениджмънт на репутацията на London School of PR. Имам и множество други обучения и завършени курсове в сферата на банковите и застрахователните услуги, недвижимите имоти и оценителската дейност.

Специални умения...

… да помагам на хората, да създавам, да управлявам и да участвам в граждански инициативи, свързани с по-модерна и безопасна градска среда, с по-чиста и зелена околна среда, да подкрепям идеи, които са справедливи и полезни, да произвеждам вино, да строя и ремонтирам, да карам колело, да плувам.

Интересувам се от...

… литература, изобразително изкуство, философия, медиация, финанси, инвестиции, история и култура и, разбира се - пътешествия.

Лично послание...

Ако не съм успял да помогна, трябва да съм сигурен, че съм опитал.

 
Назад