КРЕДИСИМО АД

  Асоцииран член на НАИС

Кредисимо е водеща небанкова финансова институция, създадена през 2007 година, която предоставя потребителски кредити онлайн, вписана в регистъра на БНБ под номер BGR00050 и е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Водени от желанието да сме максимално полезни и удобни за всеки потребител, ние първи в България предложихме изцяло онлайн заявяване на кредит, както и одобрение в рамките на минути. Със своя 9 годишен опит и над 2,000,000 потребителя, Кредисимо за поредна година е №1 в онлайн кредитирането на българския пазар.

Като небанкова финансова институция, Кредисимо предоставя на своите потребители бързи и лесни решения при възникнала потребност от краткосрочно финансиране.

След като македонското подразделение на компанията получи положително становище от Министерство на финансите на Република Македония, да предлага своите кредитни продукти на местния пазар, Кредисимо вече има своите първи клиенти.

Кредисимо е член основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) - обединяваща фирмите за небанково кредитиране около единни етични правила за защита на потребителите. Като член на АОНК, от 2014 г. ние активно работим за спазването на утвърдените добри практики във взаимоотношенията с потребителите и налагането им като пазарна норма.

 

Назад