макс лого   БИ ЕНД ДЖИ КРЕДИТ ООД

   Aсоцииран член на НАИС   

БИ ЕНД ДЖИ КРЕДИТ ООД с търговско наименование Макс Кредит е финансова институция, вписана в регистъра при БНБ под номер BGR00250. Дружеството е регистрирано и като Администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни.

Макс Кредит е млада, динамична и бързо развиваща се компания. Тя е създадена в началото на 2012г., но за краткото си съществуване успя да се наложи като един от лидерите на пазара на бързите потребителски кредити. В края на 2012г. на екипа на компанията са се доверили повече от 5000 души.

Основните цели на компанията са да предостави нови, високи стандарти в сферата на бързите потребителски кредити, да създава коректни и приятелски отношения със своите клиенти и партньори, както и да разбира и удовлетворява максимално нуждите на своите бъдещи и настоящи потребители.

Бързи, лесни и удобни потребителски кредити от ново поколение, чрез които да удовлетворите нужди на клиентите, както и да реализирате различни лични планове като покупки на стоки, плащания на месечни сметки, пътувания, ремонти или подобряване на Вашето образование.

Назад