нет лого

  НЕТКРЕДИТ ООД

  асоцииран член на НАИС

НетКредит е иновативна услуга за микрокредитиране. Компанията може да се похвали с десетки хиляди доволни клиенти, екип от млади и усмихнати
професионалисти и не на последно място продукти, които отговарят на
изискванията на потребителите и тенденциите на пазара.

Компанията предлага на своите клиенти гъвкави продукти, които максимално отговарят и дори надминават очакванията им, без значение дали потребителят има нужда от кредит на вноски, кредит за закупуване на автомобил или просто от малка помощ за семейния бюджет с кредита до заплата.

Кандидатстването става по изключително лесен и достъпен начин и може да бъде направено от всяко населено място в България и по всяко време на
денонощието. На клиентите са нужни само компютър или мобилно устройство и достъп до интернет. Услугата се отличава с изключителна бързина, с удобни опции за получаване на парите и без излишни документи за клиента.

Високият професионализъм на специалистите, които работят в компанията,
както и коректното и персонално отношение към всеки един клиент,
продължават да печелят доверието на потребителите.

С цел предлагането на още по-добри условия за своите клиенти, финансовата институция обяви и промоционални условия за продукта си „кредит до заплата” с 0% лихва за всеки първи кредит до 15 дни. За да отговори на изискванията на своите клиенти, компанията реализира и мобилно приложение, с което клиентите още по-лесно и удобно могат да получат необходимата им сума до минути. 

 

Назад